Om Jeanson

Jeanson er en nettbutikk for fine og funksjonelle jeans til dame. Blant utvalget finner man alle slags jeans i ulike nyanser og stiler som vil passe akkurat deg og hva du er ute etter. Kvalitet og bærekraft er del av filosofien til Jeanson, og nettopp derfor er våre jeans laget av stoff og tekstiler fra miljøvennlige leverandører hvor det har vært mye fokus på nøye kvalitetssikret jeansproduksjon.

Jeans

Jeans har lenge vært en bukse som aldri går av moten. På mange måter er det et basisplagg som går med nesten alt, og jeans er utrolig lett å style. Skinny jeansstraight jeans, jeans med sleng eller wide leg jeans - det finnes et uendelig valg av jeans til dame der ute. 

Vi i Jeanson er opptatt av at våre jeans skal være on-trend, samtidig som de er funksjonelle og gode å ha på og bevege seg i. Denim er et stoff som ofte kan være stivt, og derfor har vi skapt jeans som ikke bare gir god stretch, men som også kjennes godt på kroppen og som er komfortable å bruke i hverdagen. Med våre jeans kan du enten style antrekket opp eller ned, da våre jeans er svært allsidige og så stilrene at de går med nesten absolutt alt. 

Ta en titt på vår jeans-guide for tips og inspirasjon om våre jeans - hvilke du skal velge, hvordan du kan style og mer!

jeans til damejeans til dame

Bærekraftig og miljøvennlig produsert

Våre jeans er produsert av leverandøren ISKO. ISKO er en av de mest miljøvennlige og bærekraftige denimprodusentene der ute. Isko er dyktige på bærekraftig sourcing av denim og jobber mot å ha en sterk miljøvennlig standard når det gjelder denimen deres; alle ingredienser skal være øko-vennlig. I tillegg har denne leverandøren en sterk bedriftsmodell som fokuserer på økt bærekraft. 

Ved å være nøye med de produsentene vi velger, sikrer vi produkter av god kvalitet og som er produsert på en bærekraftig og etisk måte. 

beste jeans til dame

Adresse for post og brev: Famme AS (orgnr 913300319) Rosenbergveien 15, 0963 Oslo.