Levis treningsklær og rabattkode i Norge

Levis - dette må du vite!

Levis er et av verdens største klesmerker og er en global leder innen jeans og bukser. I likhet med Levis, tilbyr også Jeanson et bredt utvalg av underdeler til dame. Vi ser på skinny og super skinny jeans, slim jeans, straight jeans, tapered jeans, bootcut jeans og loose jeans med ulike egenskaper fra Levis. 

Levis jeans modeller

Levis Skinny Jeans 

Levis tilbyr ulike modeller skinny jeans. Som alternativ til Levis sine skinny jeans anbefaler vi disse fra Jeanson, som kommer i blå og er high waist.  

Alternativ til Levis skinny jeans blå bukse

 

Levis Superskinny Jeans

Som alternativ til Levis sine Super skinny Jeans anbefaler vi disse fra Jeanson, med høyt liv og patentert denim teknologi for å oppnå stretch. Den sitter altså som en super skinny jeans, med masse stretch og naturlig hold-in effekt. 

Alternativ til Levis superskinny jeans

Levis Straight Jeans

Som alternativ til Levis sine Straight Jeans har vi flere anbefalinger fra Jeanson. 

Disse fra Jeanson har sidesplitt og er laget i denim.

Alternativ til Levis straight jeans
Tilsvarer Levis straight jeans

 

Disse fra Jeanson har en vintagelook og er ekstra stretchy og myke.Alternativ til Levis straight bukse

Disse fra Jeanson er komfortable og kommer i en tidløs blå farge.

Tilsvarer Levis straight jeans

 Levis Tapered Jeans

Alternativ til levis tapered jeans

Som alternativ til Levis sine Tapered Jeans anbefaler vi disse fra Jeanson, som er i en mom jeans modell og kommer i både svart, blå og lys blå. 

Levis Bootcut Jeans

Bootcut er en buksetrend som alltid kommer tilbake. Som alternativ til Levis sine Bootcut Jeans anbefaler vi disse fra Jeanson med masse stretch, og som kommer i både blå og svart. 

 

Alternativ til Levis bootcut jeans

Et annet alternativ til Levis Bootcut Jeans er disse fra Jeanson - en slengbukse med masse stretch og splitt nederst. 

Alternativ til Levis bootcut jeans

 

Levis Loose Jeans 

Som alternativ til Levis sin Loose Jeans anbefaler vi disse fra Jeanson med  komfortabelt design og i fire ulike farger. Vår wide leg bukse kommer i lys blå, blå, svart og hvit.  

Alternativ til Levis loose jeans

Levis Størrelsesguide 

Levis sine størrelser er delt inn i størrelser rundt midjen fra 23 til 34, samt ulike lengder. Det kan kan være vanskelig å vite hvilken størrelse man trenger i en Levis jeans dersom man ikke har kjøpt det før. Hos Jeanson har vi valgt å lage jeans i størrelser fra XXS til XXL, som gjør det enklere å sammenligne sin vanlige størrelse og unngå retur av jeans. 

Rabattkode på Levis

Rabatt på Levis kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt

Levis tilbyr studentrabatt til studenter i UK via Studentbeans hvor man kan hente rabattkode. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Levis. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Levis har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Levis" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Levis i Norge

Salg og outlet

Levis har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Jeanson finner du et stort utvalg av salgsvarer!

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Levis. Siden Jeanson sender fra Norge sendes også våre varer tollfritt. 

Levering

Levis sine varer sendes med BRING i Norge, og leveringstiden er på 5-7 dager, altså cirka en uke. Frakten koster 59 NOK og man må hente varen på et utleveringssted. 

Jeanson har fri frakt* på sine varer. Vi sender våre varer med posten, helthjem eller Porterbuddy. Dette sikrer at varer alltid blir levert innen 1-4 dager.  Enten om du vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe de

Retur og bytte

Levis tilbyr gratis retur og bytting. Jeanson tilbyr enkel retur og gratis bytting av varer. Det kan du lese om her.

Tilbake til bloggen