Lee treningsklær og rabattkode i Norge

Lee - Dette må du vite

Lee er et internasjonalt merke som ble etablert i 1889. De tilbyr mange ulike Jeans i flere modeller og vask. Jeansen har vanligvis god kvalitet, men til en litt stivere pris. Hos Jeanson kan du få kvalitetsjeans til en rimelig pris, i mange ulike fasonger og farger. Vi ser på flere jeans med ulike egenskaper!

Lee Jeans modeller

Lee Scarlett High

Skinny jeans til dame
Som et alternativ anbefaler vi våre High Waist Skinny, jeansen er laget i et strechy materiale, som gjør de komfortable å gå med hele dagen. Modellen er slim og tettsittende, og sitter veldig flatterende på.
Slit hem jeans til dame
Vi har også en skinny jeans med splitt. Slengbuksen er high waist, stretchy og sitter svært flatterende på.

Lee Carol Jeans

Som et alternativ anbefaler vi våre straight jeans, som er tidløse og klassiske jeans i en normal fit med rette ben. 

Jeans til dame

Lee Stella A-Line 

Vi anbefaler våre Flare Jeans som et alternativ. Jeansen er tight rundt midjen og lår, med en sleng på enden av benet. De sitter flatterende på og er laget i et stretchy materiale. 

Flare jeans til dame

Rabattkode på Lee

Rabatt på Lee kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Lee

Du kan se på hjemmesiden til Lee om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Lee

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Lee. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Lee via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Lee har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Lee" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Lee i Norge

Lee salg og outlet

Lee har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev

Lee toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Lee.

Lee kundeservice

Lee har ikke norsk kundeservice, men de kan nås på telefon eller e-post til det internasjonale kontoret. 

Tilbake til bloggen