Abrand treningsklær og rabattkode i Norge

Abrand - Dette må du vite

Jeans i mange stiler til dame

Abrand tilbyr mange ulike jeans. Vi ser på deres utvalg av bukser og enkelte topper med forskjellig design og fasong fra Abrand.

Alternativ til Abrand Jeans modeller

Skinny Jeans

Abrand har et stort utvalg av skinny jeans. Både i sort og i forskjellige blå farger. Jeanson tilbyr to ulike skinny jeans: 4FLEX Jeans og High Skinny Jeans

4FLEX jeans er en ekstremt stretchy bukse, med hele 7,5% elastan. Den er ekstremt behagelig i bruk og tilpasser seg etter dine naturlige former. High skinny jeans har 2% elastan, og er fortsatt en stretchy jeans, men litt mer fast i formen. 

Se begge jeansene her.

4FLEX sort skinny jeans med stretch til dameHigh skinny jeans til dame med stretch

Flare jeans

Som alternativ til Abrand sine flare jeans anbefaler vi Jeanson's Flare JeansVår flare jeans er laget med 2% elastan, slik at den skal være behagelig i bruk. I tillegg til Flare jeans en illusjon av lengre ben. Den er perfekt til daglig bruk, men også for festligheter i helgene. Buksen kommer både i blå og sort, slik at du kan variere looken din etter dine ønsker.

Dette er absolutt en av våre favoritter, og den må prøves! 

Flare jeans til dame med stretchSort flare jeans med stretch

Wide jeans

Som alternativ til Abrand sine wide jeans anbefaler vi vår Wide Leg Jeans. Buksen kommer i sort, blå, lys blå og off-white. Buksen er laget av 100% bommull som er perfekt for en wide jeans. Buksen har masse "structure", slik at du kan få en edgy look. Vi elsker denne buksen, og den er perfekt til alle dager og anledninger. 

off white wide jeans til dame | alternativ abrandLys blå wide jeans til dame | alternativ abrandSort wide jeans til dame | alternativ abrand

 

 

Straight jeans

Det er lite som slår en straight jeans. Og de har virkelig blitt en stor trend de siste årene. Vi tilbyr derfor forskjellige jeans i forskjellige farger som et godt alternativ til Abrand. Vår Vintage Blue High Straight Raw Hem Jeans er en litt mer edgy bukse da den har en løs hem i bunn av buksebeinet. I tillegg kommer jeansen med 1% elastan, som gjør den veldig behagelig, sammen lignet med straight jeans uten stretch. 

straight jeans med stretch til dame | alternativ til abrandstraight jeans med stretch til dame | alternativ abrand
Vår andre straight jeans heter Mid Blue High Straight Jeans og er perfekt til alle antrekk. Denne buksen kommer også med stretch - hele 2%. Den er ekstremt behagelig i bruk, og tilpasser seg din kroppsform raskt. 
Straight jeans med høyt liv og stretch | alternativ til abrandstraight jeans med høyt liv og stretch | alternativ til abrand

Mom Jeans

I tillegg til rene straight jeans, har vi i Jeanson også Mom Jeans. Mom Jeans er gjerne litt løsere ved lår og hofter, og passer perfekt om man ønsker å vise fram timeglassfiguren sin! Buksen kommer i tre forskjellige farger; sort, blå og lys blå. 

svart mom jeans til dame | alternativ abrandlys blå mom jeans til dame | alternativ til abrandBlå mom jeans til dame | alternativ til abrand

 

 

Rabattkode på Abrand

Rabatt på Abrand kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Det er også naturlig at Abrand kjører andre kampanjer, som feks singelsday, black week, black november, black friday, julesalg, sommersalg osv. For å følge med på slike kampanjer må du selv gå inn på Abrand sin hjemmeside. 

Studentrabatt Abrand

Du kan se på hjemmesiden til Abrand om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer. Det er ingen garanti for at Abrand har et slikt program

Rabatt på Instagram Abrand

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Abrand. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder. Det er heller ingen garanti for at Abrand bruker Instagram og influencere for å gi rabatt.

Rabattkode på Abrand via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Abrand har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Abrand" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder. Det er heller ingen garanti her at Abrand tilbyr slike rabatter. 

Abrand i Norge

Abrand toll

Abrand sier at kunder som er utenfor Australia muligens må betale ekstra kostnader, som er satt i det landet du handler fra. Jeanson derimot er helt tollfritt, og det er ingen ekstrakostnader ved bestilling. Vi har alltid gratis frakt og enkelt bytte av varer. 

Tilbake til bloggen