Sesongens fineste jeans

Sesongens fineste jeans - Topp 3

Jeans - Veteranen som aldri forsvinner

Jeans har hatt litt av en reise gjennom de siste århundrene. Plagget har blitt brukt som alt fra arbeidsbukser under gullrushet i San Fransisco i 1850- årene, til å bli det ikoniske moteplagget som vi i dag kjenner og elsker. Det er trygt å si at alle og enhver har minst et par jeans i sin garderobe, og av god grunn. Jeans vil alltid være et trygt valg grunnet deres stilige og holdbare design, sterke symbolikk som representerer opprør, frihet og ungdom, og sist men ikke minst: det utvikles nye varianter hele tiden. 

Gjennom det siste året har vi sett et comeback av flere vintage klassikere, i tillegg til at løst-sittende jeans har fått en mer fremtredende rolle i moteverdenen grunnet deres komfortable design som passer godt til hjemmekontoret. I 2021 kan du finne jeans som passer til alle personlige preferanser du måtte ha, om det så måtte være løstsittende alternativer, eller alternativer som virkelig fremhever dine feminine former.

Det kan være vrient å henge med på hvilke typer jeans som er trendy, og ikke. Heldigvis vil vi her presentere jeans-favorittene for 2021!

1. High straight leg jeans

Vintage blå jeans med høyt liv og løs passform

Her er vi vitne til et comeback fra en skikkelig vintage klassiker. High straight jeans, eksempelvis de kjente 501® LEVI'S® CROP JEANS, har et tidløst preg med distinkte attributter. De er høye i livet, løse i bena, og har en generell loose fit som oser av komfort på en utrolig stilig måte.

Disse jeansene er rette fra hofte til ankel, og er som regel litt kortere i bena, hvilket gjør de til et godt alternativ på sommerkvelder og tidlige høstdager.

2. Mom jeans

Svarte mom jeans med høyt liv og bred passform

Nok et comeback fra en skikkelig vintage klassiker. Navnet "mom jeans" stammer fra 1980-1990- tallet, da middelaldrende mødre som regel var de som brukte denne typen jeans. Nå, tidlig i 2020- årene, har de blitt svært populære blant yngre kvinner grunnet deres vintage look og loose fit.

Også disse jeansene har et høyt liv med høyere bukseben. De er både superkomfortable og stilige, og passer godt til vår, sommer og høst. Les mer om våre beste mom jeans her!

3. Flared jeans

Mørke blå jeans med høyt liv sleng ved leggene

Nok en gang en tidløs og trendy klassiker som stadig kommer tilbake, år etter år. Flare Jeans (også kjent som bell bottoms), er ikoniske for sine vide ben fra kneet og ned. De er som regel strammere rundt rumpe og lår for å fremheve dine former, og bredden på buksebena kan variere. Jeans med sleng har kommet for å bli, og er en must have i enhver garderobe.

Flared jeans kan gi antrekket ditt et mer elegant og sofistikert uttrykk, og de kan brukes til ulike stiler som penkjole og støvler, eller til en mer casual t-skjorte og sneakers stil. Bruk kreativiteten!

Fortsatt usikker på hvilken jeans som er den perfekte til deg? Les vår ultimate jeansguide her!

Hva skal man kombinere med jeans?

Her finnes det så mange muligheter, da jeans stort sett passer med alle type overdeler. Likevel er det to tidløse klassikere som aldri slår feil, nemlig sweatshirts og t-skjorter. 

Vår recharge sweatshirt er komfortabel og stilig, og passer med alle jeansene nevnt over. Den kommer i sort og grå, to farger som heller ikke går av moten. Sjekk ut vår sweatshirt her!

sweatshirt
T-skjorter er også en klassiker til jeans, og et plagg man kan kombinere med alle våre jeans. Sjekk ut vår klassiske t-shirt her.
t-shirt
Tilbake til bloggen