high waist jeans guide

High waist jeans guide

Hvilken high waist jeans skal jeg velge?

Når man skal velge jeans er det uendelig med valgmuligheter, men hva innebærer egentlig high waist jeans? Vi har laget en guide som skal hjelpe deg med å velge riktig high waist jeans. 
 
High waist jeans er en jeans type som passer til alle kroppsformer og er samtidig veldig allsidig og spenstig. De kommer i mange forskjellige fasonger og stiler, og det er utallige valgmuligheter. Jeans merket med high waist har høy midje, noe som gir hold, samtidig som den fremhever kvinnelige former. High waist jeans kalles også high rise jeans da de strekker seg over navelen. Det kan for mange føles ubehagelig å gå med jeans som sklir ned flere ganger i løpet av dagen. Jeans med høy midje holder seg på plass og bidrar til økt komfort gjennom hele dagen. Alle våre jeans er high waist. Her er noen av våre favoritter!

Les mer om våre jeans i vår ultimate jeans guide

Mom jeans

Mom jeans har ofte en løs fit og høyt liv. Disse jeansene er veldig trendy, allsidig og meget populære. De er komfortable og passer til mange ulike anledninger. Jeansene kan styles med mange ulike topper, blant annet en fin crop top. De var en hit på 80 og 90-tallet og har de siste årene kommet tilbake for fullt. Mom jeans var lenge populært blant middelaldrende kvinner, men har nå fått en ny målgruppe - nemlig unge, trendy kvinner! Les mer om våre mom jeans.

trendy jeans

 

Slengbukse jeans 

Flare jeans, også kalt slengbukser, er jeans som åpner seg ved under knærne noe som gir jeansen en naturlig sleng. Flare jeans har også kommet tilbake etter mange år ute av markedet, og er nå mer populært enn aldri før. Denne jeansen passer perfekt til et par stilige boots eller støvletter, noe som gir et trendy og tidløst antrekk.  

slengbukse

 

Fleksibel jeans 

Fit jeans er en tettsittende og elastisk jeans. Stoffet jeansen er laget av er designet av ISKO. ISKO REFORM ™ XP-teknologien tilbyr det høyeste elastisitetsnivået som noen gang er skapt med denne typen stoff. For deg sørger det for bevegelsesfrihet og maksimal fleksibilitet uten tap av den opprinnelige formen. Med denne jeansen kan du både være komfortabel og se bra ut hele dagen. Les mer om vår fit jeans

jeans stretch

Jeans med splitt

Slit hem jeans er karakterisert med en fin splitt nederst ved anklene. Den kan minne om en slengbukse, men er ikke like vid under knærne. Jeans med splitt har nylig blitt en stor trend, og dette er absolutt en jeans det er verdt å sjekke ut. Hvis du er usikker på om du vil kle slengbukse, kan dette være et alternativ for deg! 

jeans med splitt
Tilbake til bloggen