Beste mom jeans 2021

Beste mom jeans 2021

Jeans setter virkelig prikken over i. Høstsesongen har startet for fult, og garderoben fylles med trendy klær. 80- og 90-tallet har tatt over trenden i moten, og jeans er ikke et unntak. Utallige fasonger og stoff kombinasjoner er noe vi ser hver dag. Alt fra skinny, flared til baggy er essensielt i garderoben. For øyeblikket er motens største marked mom jeans for dame. 

 

Hva er mom jeans?

Jeans med mom-passform er det perfekte plagget for deg som leter etter en trendy, komfortabel og lett bukse. Kjennetegnet med høyt liv, rette bein og løs passform gjør at buksen er en storfavoritt til enhver anledning. En skjorte eller en hettegenser vil gi utallige kombinasjoner. Hvis du er på utkikk etter retro og klassisk på én og samme gang, noe som er uanstrengt, men avslappet og kult så er dette buksen for deg. Høy eller lav, fasonger eller ikke, buksen passer til alle.

 

Beste mom jeans

Våre mom jeans er en storfavoritt hos flere. Buksene er moteriktig denne høsten, og en sikker vinner å ha i klesskapet for en casual but stylish look. Jeansen er noe stiv for å kunne holde på den opprinnelig passformen, og vil ikke bli slapp eller løs i stoffet som flere mom jeans ofte blir i bruk. Buksen finnes i tre forskjellige farger: svart, blå og lys blå fra størrelsene xs til xl.

 

Lyseblå mom jeans med høyt liv Svart mom jeans med høyt liv

 

Mom Jeans med stretch 

Ønsker du fortsatt noen mom jeans som er løsere i stoff, kan vi anbefale mom jeans med stretch. Dette er klassiske denim jeans med rette ben og en raw edge. I motsetning til våre klassiske mom jeans vil disse utvide seg etter bruk, samtidig gi deg den vintage looken du er på utkikk etter. Buksen er komfortabel og myk, med høyt liv og baklommer som er formet og plassert slik at rumpen ser fin ut.

Mom jeans med stretchMom jeans med stretch

Tilsvarende wide leg jeans

Mom jeans finnes i tilsvarende varianter. Det kan derfor være fint med en oversikt over andre passformer som inkluderer løs-fit, slik at du finner en som passer din kroppsfasong best!

Vi tilbyr også jeans med split og bukser med vide legger 

Blå jeans med løs passform og splitHvit jeans med løs passform og vide legger

 

Les mer om vårt utvalg av jeans til dame. 

Les mer om hvordan du finner den perfekte jeansen til høsten her! 

 

Tilbake til bloggen